Justin Bieber nosti paitaansa – uusi tatuointi sai fanit kiljumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber esittelee keikoilla faneilleen paljasta vatsaansa ja sixpackiaan melko säännöllisesti, mutta joka kerta se saa kuitenkin tuhannet pikkutytöt ja nuoret naiset huutamaan innoissaan. Nyt fanit innostuivat miehen vilautuksesta kuitenkin entistä enemmän kun he huomasivat hänellä uuden tatuoinnin.

Justin Bieber oli ottanut ylävartaloonsa rinnan ja navan väliin ison tatuoinnin, jossa luki Son Of God. Poppari on puhunut paljon uskostaan jumalaan ja kertonut toimittajille kristinuskosta, minkä vuoksi uskonnollinen teksti ei olekaan yllättänyt ihmisiä.

Yleisössä seisoneen fanin kuvaamalla videolla nähdään kuinka Justin Bieber vilautti tatuointiaan ensimmäistä kertaa faneilleen. Kun fanit huomasivat uuden tekstin miehen vartalossa, he alkoivat kaikki huutamaan innoissaan. Videon julkaissut fani kertoi jopa itkeneensä nähtyään miehen uuden tatuoinnin.

New tattoo Son of god ❗️

A photo posted by Justin Bieber (@justnbieber) on

JUSTIN SHOWED US HIS MOTHERFUCKING NEW TATTOO, I'M CRYING SO FUCKING HARD #justinbieber

A video posted by king bizzle (@trustnobizzle) on