Mies löysi torakan lentokoneateriastaan – kuva saa voimaan pahoin

Matkailu Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yli 300 miljoonaa vuotta lähes muuttumattomana pysyneet torakat ovat nähneet niin jääkaudet kuin asteroidihyökkäykset ilman, että nämä kiiltäväsiipiset vipeltäjät olisivat kuolleet sukupuuttoon. On sanottu, että torakat selviävät jopa ydinpommista.

Yksi torakka ei kuitenkaan selvinnyt lentokoneateriasta. Air Indialla matkustanut bostonilainen Rahul Raghuvanshi julkaisi äskettäin oksettavan kuvan Twitteriin. Miehen kasvisruoka-annoksessa oli kuollut torakka. Raghuvanshi löysi kuolleen ötökän syötyään puolet annoksesta ja alkoi voida pahoin.

Osa hänen ympärillä olleista matkustajista oksensi torakan nähtyään. Annoksessa ollut ötökkä ei ollut ainoa pahoinvointia aiheuttanut löydös Intiaan Yhdysvalloista matkalla olleessa lentokoneessa. Hän löysi myös pitkän mustan hiuksen torkkuviltistään, joka oli paketoitu muovipussiin, Daily Mail uutisoi. Torakka pystyy elämään ilman ruokaa yli kolme kuukautta ja ilman päätä peräti 40 tuntia.