Saara Aalto jättämässä Suomen: ”Otan koirat mukaani ja muutan tänne”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajasensaatio Saara Aalto on menestynyt upeasti Britannian X Factorissa, ja hän on noussut koko kisan suosituimmaksi finalistiksi myös brittien keskuudessa. Se on merkittävä saavutus ulkomaalaiselta kilpailijalta. Saara on luonnollisesti innoissaan saamastaan tuesta.

Nyt Saara on vahvistanut Facebook-livelähetyksessään aikovansa jättää Suomen ja muuttaa asumaan Lontooseen. Autonkuljettajansa kyydissä asunnolle matkalla ollut Saara kertoi

– Rakastan Lontoota. Tulen ehdottomasti muuttamaan tänne. Ensi vuosi on täydellinen hetki muuttaa tänne, koska minulla on kiertue ja X Factorista tulee paljon materiaalia. Aion todellakin pysuä täällä. Otan koirat mukaani ja muutan tänne. Palaan kuitenkin sitä ennen vielä Suomeen jouluksi, Saara kertoi faneilleen.

Ylihuomenna lauantaina Saara kilpailee jälleen jatkopaikasta kovatasoisessa kilpailussa. Tällä viikolla finalistit esittävät suorassa lähetyksessä kaksi kappaletta jokainen. Viikon teemana on tuomari Louis Walshin lempimusiikki.