Zayn Malik palkittiin vuoden uutena artistina – kuittasi heti One Directionille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä lähtenyt Zayn Malik on onnistunut luomaan itselleen uraa myös sooloartistina. Nyt 23-vuotias Zayn sai ensimmäisen oman pystinsä American Music Awards -palkintogaalassa.

Zayn Malik voitti New Artist of the Year -palkinnon, joka on hänen soolouransa ensimmäinen tunnustus. Malik oli yllättynyt ja iloinen kuullessaan oman nimensä. Muita ehdolla olevia olivat Alessia Cara, The Chainsmokers, DNCE ja Shawn Mendes.

Zayn Malik vitsaili kiitospuheessaan One Directionin kustannuksella, joka tuntui monien mielestä olevan hieman mautonta ja tarpeetonta. Heti aluksi Malik tarkasteli pystiä ja sanoi: ”Tällä kerralla tässä lukee vain minun nimeni”. Kiitospuheen jälkeen tapahtuman juontanut tyttöystävä Gigi Hadid riensi palkitun rakkaansa luo ja antoi hänelle suukon.