Irina Shayk riisui joulukampanjaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk on miljoonien miesten päiväuni, ja hänen miesystäväsä Bradley Cooper on puolestaan miljoonien naisten valveunien kohde. Taannoin Irina kiinnitettiin kansainvälisesti tunnetun Intimissimi-alusvaatemerkin mainoskasvoksi.

Nyt Irina poseeraa näyttävässä joulukampanjassa niukoissa joulunpunaisissa alusasuissa. Teeman mukaisesti kaunotar on avaamassa joululahjoja ja poseeraa muun muassa jääkarhu-nallen kanssa.

Huippumalli Irina Shayk ihastui taannoin vaaleaan hiustyyliinsä, mutta hän tuli siihen tulokseen, että tummat hiukset sopivat hänelle paremmin. Kuvat osoittivat kuitenkin, että mikäli tähtönen muuttaisi joskus mieltään, olisi hän upea ilmestys myös vaaleissa hiuksissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash