Uusi koirankakkapussi kiinnitetään takapuoleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirien jätösten kerääminen tulee koirien omistajille todella tutuksi puuhaksi. Vaikka jätöksiä joutuu keräämään päivittäin, se ei koskaan tule muuttumaan sen mukavammaksi. Nyt on keksitty kuitenkin uudenlainen koiran häntään kiinnitettävä pussukka, joka kerää ulosteen ihmisen puolesta.

Piqapoo-nimisen uuden tuotteen avulla ihmisen ei tarvitse enää noukkia maasta koiransa kakkaa. Piqapoo on silikonisella klipsillä koiran häntään kiinnitettävä pussukka, johon kakka putoaa kun koira tekee tarpeensa. Ihminen pystyy kätevästi nappaamaan toiminnon jälkeen pussukan irti koiran hännästä ja laittamaan sen suoraan roskikseen.

Piqapoo kerää tällä hetkellä Kickstarter-joukkorahoituksen avulla rahaa pussukkojen tuotantoon. Ilmeisesti todella monien mielestä häntään kiinnitetty kakkapussi on hyvä idea, koska keksintö on kerännyt heidän tavoitesummansa jo yli kaksinkertaisesti.