Koira näyttää Vladimir Putinilta – pelottava näky?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että koira näyttää omistajaltaan. Välillä ihmiset voivat alitajuisesti valita itsensä näköisiä koiria tai ottaa lemmikikseen sellaisen koiran, joka on väritykseltään omien lempivärien mukainen. Harvemmin koirat oikeasti näyttävät kasvoiltaan samalta kuin ihmiset, mutta nyt sellainenkin tapaus on löytynyt.

Nathan Knight on julkaissut Twitterissä huvittavan kuvan koirasta, jonka ilmeessä on jotakin tuttua. Kun koiran määrätietoisia silmiä katsoo muutaman sekunnin ajan, sitä muistuttava henkilö tulee välittömästi mieleen. Koira näyttää aivan Vladimir Putinilta.

Knight on julkaissut Putinia muistuttavasta koirasta kuvan vastaukseksi Armando Iannuccin twiittiin, jossa henkilö pyytää ihmisiltä kuvaa lampaasta, joka näyttäisi Alastair Campbellilta. Harvemmin koirat näyttävät näin paljon ihmisiltä, mutta jokin tämän koiran silmien ja suun etäisyyksissä saa sen muistuttamaan Venäjän presidenttiä.