Tässä ne ovat videona! Saara Aallon eiliset X Factor -esitykset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Lontoon Fountain Studioilla elettiin jännittäviä hetkiä, kun Britannian X Factorin finalistit ottivat jälleen laulullisesti yhteen. Suomalainen Saara Aalto esitti kahdessa esityksessä yhteensä kolme eri kappaletta, ja nyt esityksiä nähdään myös ohjelman virallisena videona.

Saara Aalto esitti ensin upea version ABBA-yhtyeen klassikosta The Winner Takes It All ja sitten vielä yhdistelmän Shirley Basseyn Diamonds are Foreveristä ja Marilyn Monroen Diamonds Are a Girl’s Best Friendistä. Molemmat esitykset olivat menestyksiä niin yleisön kuin tuomaristonkin mielestä.

Saara on noussut viime viikkoina ylivoimaisesti kilpailun suosituimmaksi tähdeksi myös brittikatsojien keskuudessa, joten odotukset illan esityksiin olivat suuret. Ne Saara onnistui lunastamaan hienosti. Parhaillaan on käynnissä vuorokauden äänestysaika, jolloin katsojat saavat äänestää suosikkiaan jatkoon. Saaran odotetaan menestyvän äänestyksessä siten, että hän pääsee jatkoon jo pelkillä yleisöäänillä.