Miehet paljastivat: ”Tätä mieltä naisten kauneustrendeistä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen laittautuu itseään varten halutessaan näyttää hyvältä ja saadakseen lisää itsevarmuutta, mitä meikki ja hienot vaatteet joillekin tuovat. Välillä naiset seuraavat kuitenkin turhia ja aikaa vieviä kauneustrendejä, joiden ajattelevat tekevän heistä viehättävämpiä miesten silmissä.

Glamour Magazine -lehden kauneustoimittaja ja maskeeraaja Kandee Johnson halusi tietää muutamalta mieheltä, että mitä mieltä he ovat suosituista kauneustrendeistä. Aluksi Johnson näytti miehille kuvia ripsipidennyksistä ja tekoripsistä. Miehet eivät olleet innoissaan ainakaan näyttävimmistä ripsistä, jotka muistuttivat heidän mielestään enemmän hämähäkin jalkoja kuin ripsiä.

Teräväksi viilatut kynnet eivät olleet miesten mieleen koska ne näyttivät siltä, että ne sattuvat. Kaikki miehet antoivat hyväksyntänsä kuitenkin räiskyvän punaiselle huulipunalle, joka ei estäisi heitä suutelemasta naista treffien päätteeksi.

Isot ja tuuheat kulmakarvat jakoivat mielipiteitä, koska miesten mielestä ne sopivat joillekin, mutta he eivät haluaisi nähdä kaikilla sellaisia. Isot huulet ja hyvin onnistuneet huulitäytteet olivat miesten mielestä kauniit ja pulleus teki huulista suudeltavammat.