Nainen pelasi ensimmäistä kertaa golfia – sai heti hole-in-onen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Golf on todella vaikea ja keskittymistä vativa laji, jota harrastetaan vuosia ennen kuin siinä aletaan todella menestymään. Golffaajat yrittävät eri mailoja käyttäen saada golfpallon lyötyä reikään mahdollisimman vähillä lyönneillä, minkä vuoksi täydellinen onnistuminen onkin se, että pallo lyödään yhdellä ainoalla lyönnillä reikään.

Hole in one on ammattilaisellekin harvinainen lyönti, mutta eräs pelaaja pääsi kokemaan tämän onnistumisen riemun jo ensimmäisellä golftunnillaan. Videolla nähdään hauska tilanne, kun nainen huomaa lyöneensä pallon suoraan reikään.

Becky Marsh oli pelaamassa golfia ensimmäistä kertaa. Hän oli kentällä ystävänsä ja peliä opettavan ohjaajan kanssa. Marshilla kävi melkoinen aloittelijan tuuri kun hän onnistui lyömään pallon heti ensimmäisellä oppitunnillaan yhdellä lyönnillä reikään.