Nicole Scherzinger esitteli poveaan – muhkea rintavako kerralla esiin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicole Scherzinger on parhaillaan tuomaroimassa Saara Aallon tähdittämää Britannian X Factor -kilpailua, mutta samalla hän on ehtinyt myös juhlia vapaa-ajallaan. Kaunotar on viihtynyt Lontoon yöelämässä kohtuullisen hyvin ja tehnyt aina vaikutuksen asuvalinnoillaan.

Tällä kerralla julkkiskaunotar nähtiin X Factorin kuvauksien jälkeen todella seksikkäässä asussa. Scherzinger saapui hotellilleen mustassa lyhyessä nahkahameessa, jonka yläosa oli todella tiukka ja paljastava musta toppi.

38-vuotias Nicole Scherzinger paljasti rintansa lähes kokonaan asussa, joka korosti naisen povea. Scherzinger oli pukenut asunsa päälle mustan jakun kevyesti hänen hartioilleen lämmittämään ja kietaissut hiuksensa nutturalle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash