Saara Aalto söi Mäkkärissä – teki samalla suomalaista viihdehistoriaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin verkkolehtiin jo vuosien ajan lukeutunut englantilainen Daily Mail uutisoi tänään näkyvästi kuinka suomalainen X Factor -finalisti Saara Aalto kävi Lontoossa herkuttelemassa halpaa pikaruokaa. Lehdellä on nykyisin 14 miljoonaa lukijaa päivässä, joten uutinen tavoitti nopeasti miljoonia ihmisiä.

Saara on noussut viime viikkoina X Factorin menestyksensä ja upeiden esitystensä myötä suursuosioon myös Britanniassa, joten myös sikäläiset mediat ovat kiinnostuneet Aallosta aivan toisella tavalla kuin aiemmin.

Nyt paparazzit ikuistivat jättimedia Daily Mailin verkkosivuille miten Saara Aalto söi Meri-kihlattunsa kanssa halvalla McDonald’sissa sunnuntain suoran livelähetyksen jälkeen. Lehden mukaan Aalto näytti nauttivan ”jalat maassa illallisestaan”. Ilmeisesti Britanniassa pidetään oletusarvona, että X Factorin tähdet syövät jossain aivan muualla kuin tavallisten ihmisten ravintoloissa.

Staran toimituksen tiedossa ei ole, että yksikään suomalainen julkkis olisi koskaan aiemmin noussut vastaavalla tavalla brittilehtien paparazzikuviin. Saara lienee ensimmäinen suomalainen, jonka elämää kansainvälisten viihdemedioiden paparazzit seuraavat ulkomailla ja jonka halvasta illallisesta uutisoidaan heti miljoonille lukijoille.