Unohda anti-ageing voiteet – paras apu iholle löytyy ruokakaapista!

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi muuttumattomimmista kauneusihanteista kautta aikojen on ollut se, että iho ja kasvot näyttävät terveiltä, kauniilta ja mahdollisimman nuorilta. Monet tuotteet lupaavat häivyttää ryppyjä ja pitää ihon nuorena, mutta ne tulevat kuitenkin säännöllisellä kulutuksella melko kalliiksi. Nyt ihoasiantuntijat ovat kuitenkin paljastaneet, että paras tuote löytyy omasta ruokakomerosta.

Ihoasiantuntijat ovat kertoneet Daily Mail -lehden mukaan, että sokeri on iholle paras kosteuttaja. Syötynä sillä on ihoon pelkästään huonoja vaikutuksia, mutta kasvojen iholle hierottuna siitä on paljon hyötyä. Sokeri auttaa ihon soluja keräämään kosteutta ja pitämään ihon kosteutettuna pidempään. Sokeri antaa kasvoille myös heleyttä ja hehkua.

Sokerinaamion pystyy tekemään kotona helposti käyttämällä joko tavallista kidesokeria tai raakasokeria. Sokeri tulee jauhaa pieneksi ja sekoittaa sitten pieneen määrään hunajaa ja oliiviöljyä siihen, minkä jälkeen seos hierotaan kasvojen iholle.