Jenny Lopez on huippunäyttävä bikinimalli – haastaa Victorian enkelit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa tekee parhaillaan kovasti tuloaan Jenny Lopez, jota ei sovi tässä yhteydessä sekoittaa maailmankuuluun poptähti-näyttelijä Jennifer Lopeziin. Nimien samankaltaisuudesta huolimatta Jenny nousee urallaan omilla saavutuksillaan.

Nyt Jenny Lopez kuvattiin kuvaussessiossa Floridan Miami Beachilla, jossa hän esitteli kameran edessä näyttäviä bikineitä.

Jenny Lopez on mallikaunotar, joka on samalla myös perheenäiti. Meksikon Vogue-lehdessäkin poseerannut mallitulokas kirjoittaa vapaa-aikanaan myös blogia, jossa hän kertoo kulissien takaisesta elämästään mallimaailmassa. Hän tekee mallintöitä nykyisin arvostetun NEXT-mallitoimiston riveissä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash