Kolme kikkaa kravattiin – näin teet solmun sekunneissa

Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleisimmät kravateissa käytettävät solmut ovat englantilainen ja ranskalainen. Englantilainen kravattisolmu on suipompi, ja se sopii yleensä kapeampiin kauluksiin. Yleensä kravatteja harvemmin pitävät ovat solmun kanssa ongelmissa kaikkien mahdollisten juhlapäivien aamuina.

Nyt esittelemme kolme nopeaa ja näppärää vinkkiä kravattisolmujen tekemiseen. Helpot solmut syntyvät käsissä muutamissa sekunneissa. Solmuja tehdään kierittämällä kravatti käden ympäri ja vetämällä lopuksi lenkkiin. Bright Siden videon joutuu katsomaan muutaman kerran ennen taktiikoiden oppimista.

Kravatin ohuemman pään on tarkoitus liukua solmun sisällä siten, että kravattia on mahdollista kiristää ja löysentää. Solmu ei saa olla liian tiukka, koska se näyttää tällöin epäsiistiltä. Mikäli kravattisolmu ei luonnistu, voi solmion tilalla käyttää rusettia.