LEGO avasi jättimäisen liikkeen Lontooseen – nyt voit tehdä kuvasi palikoista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurin LEGO-kauppa on avattu Lontoon Leicester Squarelle juuri ennen joulusesongin alkamista. Kyseessä on tanskalaisen lelutehtaan 131. rakennuspalikoita myyvä kauppa. Liikkeen erikoisuutena on Mosaic Maker, jolla voi printata omakuvia palikoilla rakennettavaksi.

Mosaic Maker on valokuvauskoppi, joka tekee henkilön potretista oman rakennuspalikkasarjan ja rakennusohjeet. Masiina tulostaa ohjeet ja LEGO-palikat noin kymmenessä minuutissa. Expressin mukaan Mosaic Makerilla tehty lelusetti maksaa noin 115 euroa.

LEGO:n uusi Lontoon keskustassa sijaitsevä kauppa on yhtiön lippulaiva, joka on kerännyt ensimmäisinä aukiolopäivinä runsaasti mediahuomiota ympäri maailmaa. Liikkeessä on myös lapsille tarkoitettu puuhanurkkaus puhuvien LEGO-ukkeleiden kera ja runsaasti interaktiivisia toimintamahdollisuuksia.