Lenkkeilijälle lisämotivaatiota – hirvi lähti ajamaan takaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yllättäviin kohtaamisiin villieläinten kanssa voi olla hankalaa varautua etukäteen. Varsinkin lenkkipoluilla tällaiset kohtaamiset isompien eläinten kanssa voivat olla vaarallisia, koska juostessa eläimet voivat innostua jahtaamaan lenkkeilijää pitäessään häntä uhkaavana.

Coloradossa Evergreen Lake -järvellä on kuvattu melko kuumottava tilanne, kun hirviemo on päättänyt alkaa jahtaamaan koiran kanssa hölkkäävää miestä. Mies hölkkää koiransa kanssa jalkakäytävällä rauhallisesti kunnes hirviemo kiinnostuu vauhdikkaasti ohi menevästä parivaljakosta ja päättää lähteä perään.

Lenkkeilijän ja koiran rauhallinen hölkkä muuttuu nopeasti juoksuksi, kun perään lähtenyt hirvi antaa heille hieman lisämotivaatiota kiristää tahtia. Mies, koira ja hirvi juoksevat mutkan taakse, minkä vuoksi videolta ei selviä saiko hirviemo miestä ja koiraa kiinni. Toivottavasti lenkkeilijä pääsi lemmikkinsä kanssa suojelevaista hirviemoa karkuun.