Maailman kalleimmat lenkkarit – hinta 20 000 dollaria pari

Lux Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Pukinkontissa tullaan taas tänä jouluna näkemään runsaasti urheiluvarusteita ja esimerkiksi lenkkareita. Nyt Yhdysvalloissa on esitelty kengät, jollaisia ei kovin monessa kodissa tulevana jouluna saada. Kyseessä ovat maailman kalleimmiksi nimetyt lenkkarit, jotka ovat Athletic Propulsion Labsin tuotantoa.

Lenkkarit on valmistettu krokotiilinnahasta ja ne on silattu aidolla 24 karaatin kullalla. Yhtiön mukaan kengät ovat äärimmäisen mukavat jalassa. Kenkiä tehdään vain 20 paria ja ostajien tulee maksaa ne kokonaan jo etukäteen. Yhden parin toimitusajaksi kerrotaan 12 viikkoa. Halutessaan ostaja saa nimensä kirjailtuna kenkiin.

– Tämä on ollut yli kahden vuoden prosessi, jonka aikana loimme konseptin ja saimme tuotteen markkinoille. Tässä kengässä kiteytyvät luksus ja suorituskyky ja me olemme ylpeitä siitä, että olemme onnistuneet luomaan jotain mitä maailmassa ei ole ennen nähty, Ryan Goldston kertoi.

Athletic Propulsion Labs
Athletic Propulsion Labs
Athletic Propulsion Labs
Athletic Propulsion Labs