Matkailusivusto ylistää Tamperetta: ”Nämä 19 paikkaa sinun täytyy kokea!”

Matkailu Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Matkailun eräänä megatrendinä on ollut viime vuosina tarjoukset ja niiden myötä laadukas matkailu mahdollisimman halvalla. Teeman ympärillä toimii lukuisia verkkopalveluita. Eräs niistä on Budget Traveller -verkkosivusto, joka julkaisee lukijoilleen vinkkejä missä matkailija voi nauttia mielenkiintoisista paikoista, yöpymisistä ja ruoasta edulliseen hintaan.

Nyt verkkomedia on julkaissut lukijoilleen vinkkejä Suomesta ja erityisesti Tampereelta. Se vinkkaa Suomeen ensi vuonna saapuville matkailijoille, että Tampere on Suomessa ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jossa pienelläkin budjetilla voi hankkia upeita elämyksiä esimerkiksi kulinarismin ja kulttuurin saralla.

Luonnollisesti suositukset alkavat Tammelantorilta, jossa suositellaan maistettavaksi mustamakkaraa. Sen jälkeen voi viettää päivää viereisessä Sorsapuistossa kunnes nälkä ja saunanhimo yllättävät. Tutustumisen arvoisiksi paikoiksi nimetään muun muassa Rauhaniemen sauna, Tuomiokirkko, Lenin-museo, Tallipiha ja Särkänniemi. Maailman parhaat munkit löytyvät tunnetusti Pyynikin näkötornin munkkikahvilasta.