Puputytöt huolissaan Playboy-mogulin terveydestä – Hugh Hefner rapistuu silmissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Playboy-moguli Hugh Hefner on majoittanut entisessä kartanossaan aikojen saatossa useita tunnettuja puputyttöjä. Mies on pitänyt viime aikoina hiljaiseloa sosiaalisesta mediasta ja otsikoista. Viimeisin julkinen esiintyminen tapahtui toukokuussa.

Nyt miehen ystävät ja entiset rakastajat ovat ilmaisseet huolensa mogulin terveydentilasta. Esimerkiksi Hefnerin entinen tyttöystävä Kendra Wilkinson-Baskett kertoo olevansa huolissaan Hefnerin kunnosta päivittäin. Pamela Anderson puolestaan kertoo, että hänen tekee pahaa katsoa Hugh Hefneriä niin huonovointisena, koska mies on nykyään vain varjo entisestä.

Tulee muistaa, että moguli on iäkäs. Hän jaksoi kuitenkin nauttia kiitospäivän ateriaa yhdessä 29-vuotiaan vaimonsa Crystal Harrisin, poikansa Cooper Hefnerin, miniänsä Scarlett Byrnen ja muiden sukulaisten ja ystävien kanssa. Aterialta julkaistiin kuva Twitteriin. Hugh Hefnerin on kerrottu liikkuvan ainoastaan sairaanhoitajiensa seurassa, Femail First uutisoi.