Down-lapsi Fisher-Pricen mainoksessa – internet rakastui heti Liliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tavalla tai toisella valtavirrasta poikkeavien ihmisten käyttäminen mainonnassa on yleistynyt viime vuosina selvästi, kun erilaisuuden hyväksyminen on tullut arkipäiväiseksi yhä useammalle ihmiselle. Nyt leluyhtiö Fisher-Price on pestannut uuteen mainokseensa down-lapsi Lili Boglarka Havasin.

Lilin mukanaolo mainoksessa on otettu vastaan innolla, sillä hellyttävä pikkutyttö on saanut jo kovasti positiivista palautetta sosiaalisessa mediassa. Fisher-Price ei suinkaan ole ensimmäinen yhtiö, jonka mainoksissa erilaisia ihmisiä on käytetty. Esimerkiksi Targetin Halloween.mainoksessa nähtiin taannoin tyttö pyörätuolissa ja K-Mart Australian mainoksessa nähtiin niin ikään down-tyttö.

Fisher-Price
Fisher-Price
Fisher-Price
Fisher-Price