Elätkö kauniin ystäväsi varjossa? Nämä tilanteet tulevat tutuksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkonäöllä ei ole väliä sen suhteen ketkä ystävystyvät ja ketkä eivät. Jos oma ystävä sattuu kuitenkin olemaan häikäisevän kaunis tai komea, muut ihmiset tekevät sen yleensä todella nopeasti selväksi.

YouTube-videolla nähdään hauska sketsi siitä millaisia tilanteita kaverille tulee eteen jos hänen ystävänsä on todella kaunis. Ensinnäkin asia tulee ilmi heti julkisilla paikoilla, kahviloissa ja baareissa kun ihmiset lähestyvät aina ensimmäisenä vain häntä ja haluavat tarjota hänelle juotavaa.

Suosittuun yökerhoon yrittäessä sisälle kaunis ystävä pääsee hymyilemällä ovea vahtivan portsarin ohi, mutta kaverille kerrotaan, että paikka on jo täynnä. Kauniille ystävälle saatetaan olla monissa tilanteissa myös kohteliaampia, mikä saattaa välillä alkaa raivostuttamaan.

Kauniin ystävän kanssa otetut selfie-kuvat menevät myös muiden osalta aina väistämättä pieleen, kun häikäisevä ystävätär saa kaikki muut näyttämään suoraan sängystä ylös nousseilta. Kaunis ystävä kuitenkin onneksi tiedostaa tilanteen, ja yrittää puhua kaverinsa yökerhoon sisään, saada tuntemattoman tarjoamaan hänellekin juomaa, ja ottaa itse yhteiskuvissa irvistyksen, josta huolimatta hän näyttää tosin virheettömältä.