10 vuotta täyttävä Lovex julkaisee juhlalevyn – levyllinen uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Lovex-yhtye julkaisee juhlalevyn 10 vuoden uransa kunniaksi. 20 biisiä sisältävällä albumilla on yhdeksän ennen julkaisematonta biisiä ja yhtyeen tunnetuimmat hitit. Aiemmin julkaisemattomien kappaleiden joukossa on aivan uusia ja vuosien varrella äänitettyjä kappaleita.

Levyltä löytyvät myös cover-versiot Backstreet Boysin Larger Than Life ja Lady Gagan Born This Way -kappaleista. Lovex on julkaissut tänä vuonna kaksi uutta singleä ja tehnyt keikkoja Juhlavuosi-teemalla.

Keväällä julkaistu Dust Into Diamonds -single ja syksyllä julkaistu Fight Back -single löytyvät myös juhlalevyltä. Ensi keväänä yhtye julkaisee juhla-albumin Keski-Euroopassa ja lähtee sen myötä kiertueelle. Lovex on myynyt maailmanlaajuisesti yli 100.000 albumia, soittanut yli 350 keikkaa eri puolilla maailmaa ja tehnyt viisi isoa Euroopan kiertuetta.