Nainen rysän päältä kiinni pettämisestä – poikaystävä järjesti ansan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa julkaistaan To Catch a Cheater -nimistä sarjaa, jossa Louis-niminen juontaja auttaa miehiä ja naisia selvittämään, että olisiko heidän kumppaninsa valmis pettämään heitä. Nyt eräs mies sai tyttöystävänsä kiinni siitä, että hän haikaili entisen poikaystävänsä perään.

Andrewlla oli tunne, että hänen tyttöystävällään on yhä tunteita naisen entistä poikaystävää kohtaan. Mies halusi testata tyttöystäväänsä ottamalla yhteyttä Louisiin, joka sopi naisen entisen poikaystävän kanssa, että hän käy yrittämässä iskeä naista. Näin Andrew pääsisi näkemään, että miten todellisuudessa hänen tyttöystävänsä suhtautuisi entisen rakkaan iskuyrityksiin.

Andrew näki nauhalta, miten mies lähestyi hänen tyttöystäväänsä. Pienen jutustelun jälkeen mies jo olikin suutelemassa naista, joka ei laittanut vastaan. Entinen poikaystävä ja nainen suutelivat pariin otteeseen, minkä jälkeen he sopivat seuraavasta tapaamisesta. Andrew osasi aavistaa, että nainen haikailisi yhä entisen poikaystävän perään, mutta lopputulos pääsi kuitenkin yllättämään hänet.