Poliisi uhkaa rattijuoppoja Nickelbackilla: ”Julma rangaistus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa rattijuopot ovat jatkuva vakava ongelma, mutta emme ole ongelman kanssa yksin. Nyt Kanadassa viranomaiset ovat ryhtyneet uhkailemaan rattijuoppoja epätavallisella rangaistuksella, joka on asiasta uutisoineen BBC:n mukaan julma rangaistus.

Joulunajan rattijuopot ovat saaneet Prince Edwardin saaren turvallisuutta valvovalta Kensingtonin poliisilta etukäteen ilmoituksen, että kiinni jääneet rattijuopot pannaan kuuntelemaan Nickelback-yhtyeen musiikkia. Sen lisäksi tulevat tavalliset rangaistukset ja mahdollisesti jopa vankeutta.

Poliisin Facebook-sivuilla huolestuneet kansalaiset ovat ihmetelleet, etteikö kidutuksen kieltävä Geneven sopimus estä poliisia toteuttamasta uhkaustaan. Nickelback on joutunut usein vastaaviin tilanteisiin, jossa sen musiikkia on käytetty ikävillä tavoilla. Poliisi on vahvistanut, että uhkaus on tehty kieli poskessa.