Cheryl Cole esitteli vauvamasuaan – salaa yhtä raskautensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -yhtyeen 23-vuotias jäsen Liam Payne seurustelee itseään kymmenen vuotta vanhemman laulajan Cheryl Fernandez-Versinin, eli tutummin Cheryl Colen kanssa. Fanit ovat jo jonkin aikaa arvelleet naisen odottavan lasta, mutta pariskunta ei ole vieläkään varmistanut medialle vauvauutisia.

Pariskunta on useaan otteeseen syksyn aikana kuvattu niin, että Cherylin vasta on näyttänyt pyöristyneen. Nainen ei edelleenkään ole kertonut raskaudestaan lehdistölle mitään, mutta nyt asiaa ei kuitenkaan pysty enää peittelemään. Ilman kommentoimistakin jokainen voi uusimpien kuvien perusteella todeta, että rakastunut pariskunta todella odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Huhumylly alkoi pyörimään pariskunnan ympärillä jo keväällä, kun nainen ilmoitti luopuvansa The X Factor -ohjelman tuomaripestistä. Nyt nainen on kuvattu Liamin kanssa yllään vihreä neulemekko, joka paljastaa selvästi pyöristyneen vauvavatsan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash