Eläinsuojaan jätetty koira iloitsi perheensä näkemisestä – sitten sen maailma romahti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksivuotias Zuzu-niminen koira oli allapäin, kun sen omistajaperheestä kuoli toinen koira, joka oli Zuzun biologinen isä. Zuzu oli itkenyt paljon ja lopulta hypännyt ulkona aidan yli naapureiden pihalle, jolloin naapurit olivat soittaneet viranomaiset hakemaan sen pois.

Koira oli viety eläinsuojaan, jossa se laitettiin adoptoitavaksi kun perhe ei ollut halukas ottamaan koiraa takaisin. Zuzu oli kiltti, mutta selvästi todella surullinen ja masentunut koira, joka ei innostunut mistään. Kun koiranhoitajat olivat eräänä päivänä kuvaamassa Zuzusta esittelyvideota, he näkivät kuitenkin aivan eri koiran.

Zuzu oli juossut innoissaan piha-aidan luokse, heiluttanut häntäänsä, haukkunut ja tervehtinyt ihmisiä. Hetken kuluttua hoitajat huomasivat, että kyseessä oli Zuzun perhe.

Hoitajat olivat jo huokaisseet helpotuksesta nähdessään, että omistajat olivatkin tulleet noutamaan Zuzun takaisin kotiin. Näin onnellisesti asian laita ei kuitenkaan ollut. Perhe oli tullut adoptoimaan toista koiraa. He tervehtivät Zuzua, minkä jälkeen he olivat vain jatkaneet matkaansa muiden koirien luo.

Videon kuvannut Desi Lara oli kertonut BuzzFeed-sivuston mukaan, että perhe oli adoptoimassa toista koiraa Zuzun tilalle. He eivät halunneet Zuzua takaisin, koska se ei ollut enää iloinen koira. Tämän sydäntäsärkevän tapauksen jälkeen ihmiset ovat olleet entistä päättäväisempiä etsimään nuorelle Zuzulle täydellistä ja rakastavaa kotia.