Voiko villapaitaa seksikkäämmin esitellä – Jennifer Lawrence tekee paidalleen oikeutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jennifer Lawrence tähdittää joulukuussa ensi-iltansa saavaa sci-fi -elokuvaa Passengers. Nyt elokuvan ensi-iltajuhlia on vietetty ympäri maailmaa, ja tällä viikolla oli myös Ranskan vuoro. Elokuvan tähdet kokoontuivat juhlistamaan tilaisuutta Pariisiin.

Four Seasons George V -hotellissa järjestetyssä tilaisuudessa kuvatuin kaunotar oli itseoikeutetusti Jennifer Lawrence, joka oli hieman yllättäen pukeutunut harmaaseen villapaitaan. Asuvalinta oli kuitenkin onnistunut, sillä aniharvoin villapaita on näyttänyt näin seksikkäältä.

Jennifer Lawrencen ja Chris Prattin tähdittämässä Passengers-elokuvassa kaksi avaruusaluksen miehistön jäsentä herää horroksesta ennen aikojaan. Kaksikon epäonneksi matkaa vieraalle planeetalle on vielä 90 vuotta. Elokuvan Suomen ensi-ilta on 25.12.2016.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash