Justin Bieber avautui lavalla: ”Instagram on Helvetti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber nousi elokuussa otsikoihin erottuaan Instagramista. Tähti sääti tilinsä yksityiseksi saatuaan faneiltaan runsain määrin hänen tyttöystäväkseen huhuttua Sofia Richietä koskevia vihamielisiä kommentteja. Pian tämän jälkeen hän erosi kuvapalvelusta kokonaan.

Justin Bieberin epäiltiin eronneen Instagramista vain väliaikaisesti, mutta päätös on pitänyt. Nyt tähti on avautunut asiasta kesken keikkansa. Tiistaina Lontoon O2-areenalla esiintynyt tähti vertasi Instagramin käyttöä Helvettiin joutumiseen.

– Kenen mielestä minun pitäisi liittyä uudelleen Instagramiin?, Bieber kysyi ja sai vastaukseksi innokasta huutoa faneiltaan.

– En halua takaisin Instagramiin. Instagram on paholaiselle. Olen 90% varma siitä, että Helvetti on Instagram, Jos päädymme Helvettiin, joudumme vangiksi Instagram-serveriin, tähti filosofoi Entertainment Weekly -lehden mukaan.

Vaikuttaa siis siltä, ettei Justin Bieberin fanien kannata odottaa 22-vuotiaan tähden palaavan Instagramiin ainakaan hetkeen. Ilmeisesti some-antipatiat koskevat kuitenkin vain suosittua kuvapalvelua, sillä laulaja käyttää edelleen Twitteriä.