Kannabis-inhalaattori käyttöön Yhdysvalloissa

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Arizonalainen yhtiö on tuonut markkinoille maailman ensimmäisen kannabisinhalaattorin, jonka avulla yrttiannoksen voi ottaa yhdellä hengäyksellä suoraan keuhkoihin vetämällä. Laite näyttää tavalliselta astmapiipulta.

Vapen Clear -niminen laite on uudenlainen väline ja tarkoitettu kannabiksen nauttimiseen. Inhalaattori vapauttaa kannabiksessa olevaa THC-ainetta suoraan keuhkoihin ilman kuumentamista. Yhdessä inhalaattorissa on noin sata annosta.

Vapen Clear -tuotetta on saatavilla kolmea eri lajiketta riippuen siitä, haluaako henkäyksensä nauttia päivällä, iltapäivällä vai illalla. Tuotetta on saatavilla ainoastaan Yhdysvaltojen Arizonasta ja se on ensisijaisesti tarkoitettu lääkekäyttöön. Herb-sivusto uskoo, että tuote tulee pian ainakin kannabiksen viihdekäytön laillistaneiden osavaltioiden markkinoille.