Mies luuli löytäneensä murhatodisteen – rintaimplantti olikin jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Australian Sunshine Coastilla asuva mies teki oudon löydön paikalliselta rannalta, luuli hän törmänneensä todistusaineistoon henkirikoksesta. Hän epäili hietikolla lojunutta läpikuultavaa ja hyytelömäistä harmaata klönttiä irronneeksi rintaimplantiksi.

Mies toimitti löydöksensä paikalliselle poliisilaitokselle. Hän uskoi löytämänsä rintaimplantin omistajan joutuneen joko murhan uhriksi tai hukkuneen. Poliisin tutkimuksissa kävi kuitenkin ilmi, ettei kumpikaan teoria pitänyt paikkansa.

Miehen löytämä asia ei ollut suinkaan rintaimplantti vaan rannalle huhtoutunut meduusa. Viranomaiset olivat epäilleet ”rintaimplantin” olevan polttiaiseläin jo ennen tutkimuksen aloittamista, mutta päättivät joka tapauksessa selvittää asian.

Hyytelömäisestä olemuksestaan tunnetut meduusat ovat erittäin yleisiä Australian vesistöissä. Mashable-sivuston mukaan eläimiä tulee todennäköisesti huuhtoutumaan rannalle lähiaikoina enemmänkin paikallisen sään lämmetessä.