Lentomatkustaja ikuisti pelottavan näyn ikkunasta

Matkailu Ohhoh! · Terhi Piiroinen

American Airlinesin A321-sarjan lentokone joutui tekemään äskettäin hätälaskun mekaanisen ongelman takia. Dallasin Fort Worthista Las Vegasiin matkalla olleen lentokoneen moottori syttyi tuleen noin kahdeksan kilometrin korkeudessa. Matkustaja kuvasi lieskat videolle.

Las Vegasiin matkalla ollut Jason Skewes kuvasi, kun Airbusin A321-sarjan matkustajakoneen toinen moottori syöksi tulilieskoja kesken lentomatkan. Lentokoneen 178 matkustajalle kerrottiin mekaanisesta ongelmasta ja lentokone teki hätälaskun reitin varrella ollelle Alburquerquen lentokentälle.

Lentokoneen viallinen moottori sammutettiin, mutta se onnistui laskeutumaan turvallisesti Alburquerqueen. Matkustajat pääsivät jatkamaan matkaansa noin kahdeksan tuntia myöhemmin. Korvaava kone lennätettiin New Mexicon osavaltion suurimpaan kaupunkiin Arizonan Phoenixista, Daily Mail uutisoi.