Anssi Kela marssittaa poptähdet ruutuun: ”Sanni, JVG, Lauri Tähkä…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kevään kotimaisessa Anssi Kela ja isot biisit -viihdeuutuudessa Sanni, Lauri Tähkä, JVG, Ellinoora, Arttu Wiskari, Elias Kaskinen, Egotrippi ja Erin yrittävät nostaa Anssi Kelan johdolla vanhoja suomihittejä takaisin listoille.

– Tämän tv-ohjelman tekeminen on ollut ehdottomasti yksi urani kohokohtia, olen nauttinut suunnattomasti sen tarjoamista haasteista. Minut on viskattu musiikillisesti lähes mahdottomiin paikkoihin ja olen joutunut venymään kauas mukavuusalueeni ulkopuolelle. Tämä on ollut hyvin opettavaista ja kehittänyt minua musiikintekijänä,” Anssi Kela sanoo.

Ohjelman jaksoissa artistivieras haastaa Anssin biisintekoon, jossa kummankin muusikon tehtävänä on versioida yksi legendaarinen suomalainen hittikappale. Artistivieraalla on etulyöntiasema, sillä hän saa valita oman kappaleensa itse, kun Anssille versioitavaksi tuleva kappale on aina yllätys.

Sarjassa kuullaan myös jokaisen rakastetun biisin tarina ja tavataan alkuperäinen esittäjä tai kappaleeseen liittyvä legendaarinen henkilö. Jakso huipentuu biisien ensiesitykseen, jossa artistien läheiset pääsevät arvioimaan hittipotentiaalia.