Humalassa fysiikan lait unohtuvat – tässä jälleen yksi nolo todiste!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alkoholin vaikutuksen alaisena välillä oma olo voi olla voittamaton. Verkossa on paljon hauskoja todisteita siitä miten humalaiset ihmiset uskovat vahvasti omaan suorituskykyynsä tai vahvuuteen, joka kuitenkin voimaa vaativissa tempuissa ei riitäkään.

Nyt videolla nähdään jälleen yksi hauska todiste siitä miten humalassa kaikki voi tuntua ajatuksen tasolla mahdolliselta. Juhlimassa olleet miehet ovat rakentaneet pöydistä radan, jota pitkin yhden juhlijan tulisi liukua otettuaan hieman kauempaa vauhtia. Temppu ei arvatenkaan onnistunut aivan niin kuin miehet olivat ajatelleet.

Juhlijat kastelivat pöydän kansien pinnan, että mies liukuisi vatsallaan niitä pitkin helpommin. Kun mies lähti syöksymään pöytiä kohti ja hyppäsi niiden päälle, jo ensimmäinen pöytä romahti, minkä seurauksena mies putosi kivuliaan näköisesti maahan ja kaikki pöydällä olleet juomat kaatuivat nurmikolle.