Näyttelijättären valtava vauvamasu hämää – laskettu aika vasta ensi keväänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä, tuottajana ja ohjaajana toimiva Natalie Portman on paljastanut syyskuussa punaisella matolla suloisen raskausvatsansa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkee vatsa onkin kasvanut huimaa vauhtia, minkä vuoksi moni on olettanut naisen olevan aivan viimeisillään raskaana.

35-vuotias näyttelijä paljasti raskausvatsansa Venetsian elokuvafestivaaleilla esimmäistä kertaa, minkä jälkeen hän ei olekaan pystynyt enää sitä piilottelemaan. Nyt näyttelijätär on kertonut Today-sivuston mukaan, että kaikki kommentoivat hänelle jatkuvasti isoa raskausvatsaa olettaen, että hän on juuri menossa synnytykseen. Portmanin laskettuun aikaan on kuitenkin vielä kuukausia.

Natalie Portman selitti, että hänen vatsansa voi näyttää poikkeuksellisen suurelta sen vuoksi, että hän on itse niin pienikokoinen. Portman ei ole loukkaantunut kommenteista, mutta kertoo ihmisten aina ihmettelevän valtavaa raskausvatsaa vaikka hänen laskettu aikansa on vasta keväällä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash