Opettajan sukunimi oli Butt – ekaluokkalainen ei kyennyt lopettamaan nauramista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nauramisesta tulee kiusallista silloin, kun se tapahtuu keskellä vakavaa tilannetta tai muuten epäsopivaa tilannetta. Lapset pystyvät harvoin teeskentelmään. Viisivuotias Annalise Terumalai joutui pulaan naurettuaan opettajansa nimelle.

Malvine ala-asteella työskentelevän opettajan sukunimi on Butt, joka tarkoittaa slangikielellä peppua tai takapuolta. Viisivuotiaasta Annalisesta oli hurjan huvittavaa saada ”Neiti Peppu” opettajakseen, ja tyttö ei pystynyt pidättelemään nauruaan kuullessaan opettajansa nimen. Annalise ja hänen äitinsä Pricilla kutsuttiin rehtorin juttusille.

Pricilla oli aiemmin jo kertonut opettajalle, että hänen tyttärensä mielestä Butt-sukunimi oli hauska. Vaikka viisivuotias tyttö ei tehnyt muuta kuin kikattanut tahattomasti, joutui hän puhutteluun. Äiti ei ymmärtänyt tätä, koska kyseessä on lapsi. Annalise ei pilkannut tai haukkunut. Tyttö siirretään nyt toiselle luokalle, The LAD Bible uutisoi.