Valeria Orsini loksautti miesten leuat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan on koko ajan enemmän tulijoita kuin sinne mahtuu, mutta silti kuumia A-sarjan malleja ilmestyy vain harvakseltaan. Parhaillaan jalansijaa mallimaailmassa yrittää saada kolumbialainen fitness-kaunotar Valeria Orsini.

Eilen Valeria kuvattiin hänen lekotellessaan uimarannalla Miamissa, jossa hän on osallistumassa Art Basel -tapahtumaan. Neitokaisen kurvit eivät takuulla jättäneet miehiä kylmäksi.

Kolumbialaisella Valeria Orsinilla on sukujuuria lisäksi myös Italiassa ja Puerto Ricossa. Hän on viime aikoina ryhtynyt saamaan enemmän suosiota myös sosiaalisessa mediassa. Aika näyttää pääseekö tämä kaunotar nousemaan mallitaivaan kiintotähdeksi vai unohdetaanko hänet jo tänä vuonna.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash