Victoria’s Secretin näytös ohi – mallit suuntasivat suoraan burgerille

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi vuoden odotetuimmista muotinäytöksistä koko maalmassa nähtiin juuri kun Pariisissa järjestettiin huikean kallis Victoria’s Secret -alusvaateketjun joulunäytös. Artistivieraina tänä vuonna toimivat Lady Gaga ja Bruno Mars, ja lavalla nähtiin monia tuttuja malleja kuten Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Bella ja Gigi Hadid, Kendall Jenner ja Irina Shayk.

Mallit ovat valmistautuneet tätä yhtä suurta näytöstä varten koko vuoden treenaamalla ja pitämällä huolta vartalostaan. Viimeisen casting-tilaisuuden jälkeen näytöksessä paikkansa varmistaneista malleista moni alkoi joko syömään enemmän lihaskasvun toivossa tai nipistämään ruoasta kiinteytymisen vuoksi.

Mallit valmistautuivat näytökseen eri tavoin oman vartalonsa tarpeiden mukaan, mutta yksi asia tuli kuitenkin harvinaisen selväksi. Videomateriaalin perusteella monilla enkeleillä oli kiljuva nälkä näytöksen jälkeen. Bella Hadid on julkaissut sosiaalisessa mediassa enkeleistä videoita, joissa he mässäilevät hyvällä ruokahalulla näytöksen jälkeen hampurilaisia ja juustomakaronia.

"Man that's my bitch" #BellaHadidSnapchat @bellahadid @kendalljenner @gigihadid @joansmalls @lilydonaldson

A video posted by Bella Hadid Snapchat Updates (@bellahadidsnapchat) on

#BellaHadidSnapchat @bellahadid

A photo posted by Bella Hadid Snapchat Updates (@bellahadidsnapchat) on

"Round 2" #BellaHadidSnapchat @bellahadid @kendalljenner @gigihadid

A video posted by Bella Hadid Snapchat Updates (@bellahadidsnapchat) on

"THEY HERE!!!!!" #BellaHadidSnapchat @bellahadid @joansmalls @kendalljenner @gigihadid @lilydonaldson

A video posted by Bella Hadid Snapchat Updates (@bellahadidsnapchat) on