Diorilta potkut saanut supermalli säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen supermalli Jourdan Dunn on toiminut Burberryn, Calvin Kleinin, Yves Saint Laurentin ja Victoria’s Secretin mallina. Taannoin hän päätyi otsikoihin saatuaan potkut Christian Diorin muotinäytöksestä vääränlaisen kuppikokonsa vuoksi.

Eilen huippunäyttävä kaunotar nautiskeli rantaelämästä Miamissa, vaikka aurinko oli pilvessä. Mustiin kukkabikineihin sonnustautunut supermalli ei antanut pilviverhon häiritä rentoutumistaan.

Jourdan Dunn on muotiuransa lisäksi vuonna 2009 syntyneen Riley-pojan äiti. Dunn on esiintynyt viime aikoina muun muassa Rihannan River Island -vaatekokoelman kuvissa. Mallikaunotarta verrataan usein ihonvärinsä ja ulkomuotonsa takia mallilegenda Naomi Campbelliin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash