Donald Trump kielsi kaksoisleukansa kuvaamisen – uusi netti-ilmiö syntyi heti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa julkisuuden henkilöistä on valittanut medialle valokuvista, jotka on otettu vähemmän imartelevista kuvakulmista. Tuoreessa muistissa ovat muun muassa Axl Rosen ja Johanna Tukiaisen valitukset otoksista, joissa he näyttävät omien sanojensa mukaan tavallista pulskemmilta.

Nyt valittajien joukkoon on astunut Yhdysvaltain tuleva presidentti Donald Trump. Mies on pitänyt tiedotustilaisuuden 25 median edustajalle Trump Towerissa. Tilaisuuden aikana hän muun muassa otti esille valokuvaajien käyttämät kuvakulmat. Trump ei pidä siitä, että hänen kaksoisleukaansa kuvataan, Politico uutisoi.

Kuten arvata saattaa, syntyi Trumpin kaksoisleukakuvista meemi-ilmiö, ja nyt kuvat leviävät ympäri nettiä kulovalkean tavoin. Trumpin kaksoisleukaa on muun muassa suurennettu, verrattu pelikaanin pussiin ja photoshopattu tuttuihin elokuvien monsterihahmoihin.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Vogon Trump

View post on imgur.com

View post on imgur.com