Harvinainen näky videolle – valkohai hyppäsi pinnan yläpuolelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Sunshine Coastilla vierailleet turistit pääsivät taannoin todistamaan hurjaa ja erittäin harvinaista tilannetta. Siinä valkohai hyppäsi näyttävällä tavalla meren pinnan yläpuoellle.

Australialainen Calypso Star Carters -yritys tarjoaa ihmisille mahdollisuuksia päästä sukeltamaan haiden kanssa häkkien suojassa. Turistit pääsivät kuitenkin kokemaan vielä harvinaislaatuisemman tilanteen, kun valkohai pomppasi yllättäen pinnan yläpuolelle nappaamaan sille asetetun saaliin.

Haiden hyppääminen merenpinnan yläpuolelle ei ole yleistä. Mashable-sivuston mukaan hain täytyy uida jopa 40 kilometrin tuntivauhtia onnistuakseen siinä. Valtamerten vaikuttavien saalistajien ystävien onneksi yllättävä tilanne onnistuttiin ikuistamaan videoksi.

 

Guest @hayleeeweber got this well timed video on today's charter. This shark definitely took our crew by surprise! We saw 4 sharks during the day! Don't forget to also follow our video page @calypsostarcharters.videos for more footage taken on our charters! ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ To check out our videos please follow @calypsostarcharters.videos ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ #portlincoln #calypsostarcharters #shark #sharkdiving #cagediving #sharkcagediving #neptuneislands #ecofriendly #ecocertified #discoversharks #gopro #Earthpix #NakedPlanet #wildlifeonearth #whiteshark #ausgeo #animalsaddicts #greatwhiteshark #ocean #natgeoanml #tourtheocean #greatwhite #goprooftheday #seesouthaustralia #seeaustralia #discoverocean

A video posted by Advanced Eco Certified Tours (@calypsostarcharters) on