Joanna Krupan mekko petti punaisella matolla – paljasti liikaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt vartalonsa esittelemistä. Hän on poseerannut moneen otteeseen uskaliaissa kuvissa, ja julkaisee myös itse omilla sosiaalisen median kanavilla itsestään hyvin paljastavia kuvia. Nyt hänet nähtiin punaisella matolla rohkeassa mekossa, jonka alle puetut pikkuhousut vilkkuivat korkeasta halkiosta.

Joanna Krupa osallistui hyväntekeväisyystapahtumaan, jossa kerättiin rahaa huutokaupan avulla Puolan Varsovassa hoitoa ja kotia vailla oleville koirille. Krupa asteli punaiselle matolle itsevarmasti todella rohkeassa iltapuvussa, joka keräsi katseita hehkuvan tomaatinpunaisen värinsä ja paljastavuutensa vuoksi.

Juhlamekko paljasti naisen selän, rintojen sivut ja rintavaon kokonaan. Tämän lisäki puvussa oli vielä huikean pitkä vyötärölle asti ylettyvä halkio, joka lopulta paljastikin naisen pikkuhousut. Onneksi tässä tilanteessa Krupalla oli kuitenkin alushousut jalassa, koska muuten hän olisi toistanut taannoisen Chrissy Teigenin tilanteen, jossa valokuvaajat pääsivät kuvaamaan naisen paljaan alapään.

https://twitter.com/MrAlphaGamez/status/804629974036676608?lang=en

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash