Jos Disney-suosikkihahmot olisivat Facebookissa… Tältä se näyttäisi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disneyn piirrettyjä on ilmestynyt jo yli 50 kappaletta, minkä jälkeen myös Pixarin tuottamia elokuvia on julkaistu jo 17 kappaletta. Monista lapsille ja koko perheelle suunnatuista piirroselokuvista ja animaatioista on tullut ihmisille iso osa lapsuutta, jolloin samoja elokuvia katsottiin yhä uudelleen ja uudelleen.

Nyt The Warp Zone on julkaissut YouTubessa hauskan videon, jossa Disneyn klassikkopiirrettyjen ja animaatioiden hahmot on tuotu tähän päivään. Hahmot ovat luoneet itselleen Facebook-tilit, joiden kautta he keskustelevat keskenään.

Videolla nähdään miten hauskoja keskusteluja elokuvista tutut hahmot kävisivät Facebookissa. Videolla nähdään muun muassa Tarzan ja Jane, Pieni Merenneito -elokuvasta tuttu Ariel, Dumbo, Toy Storyn Woody ja Buzz sekä Bambi, joka ilmoittaa surullisesti sosiaalisessa mediassa sen emon kuolleen.