Kehonrakentaja raivostui tappiosta – löi tuomaria ja heitteli pöytiä

Fitness Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kreikassa järjestetyssä IFBB Diamond Cup -kehonrakennuskilpailuissa todistettiin väkivaltaista tilannetta, kun paikallinen Giannis Magos raivostui häviöstään. Mies alkoi purkamaan raivoaan tuomaristoa kohtaan.

Videolle päätyneessä tilanteessa Magos raivostui niin pahasti toiselle sijalle päätymisestä, että hän löi tuomari Armando Marquezin kumoon. Tämän jälkeen hän käänsi tuomariston pöydät ympäri ja otti peniksensä esiin International Federation of Bodybuilding and Fitness -järjestön johtajan, Rafael Santojan edessä. Jälkimmäinen välikohtaus ei tallentunut videolle.

TMZ Sports -sivuston mukaan Giannis Magos on saanut rangaistukseksi elinikäisen kiellon International Federation of Bodybuilders -järjestöön. IFBB on kansainvälinen urheilujärjestö, joka on Diamond Cupin ohella vastuussa muun muassa Arnold Schwarzeneggerista tähden tehneestä Mr. Olympia -kilpailusta.