Saara Aallon biisivalinnat julki – kaksi takuuvarmaa jättihittiä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajalupaus Saara Aalto kisailee jälleen tänä iltana Britannian X Factor -kilpailussa jatkoon pääsemisestä ja näillä näkymin jatkossa mahdollisesti myös voitosta. Tänään nähdään ensimmäinen semifinaali, jossa on mukana enää neljä laulajaa. Kappaleiden teemana on joulu.

Saaran kappalevalinnat on jo paljastettu. Hän laulaa kappaleet All I Want For Christmas Is You ja Chandelier.

Ensinmainittu kappale on Mariah Careyn vuonna 1994 julkaisema maailmankuulu jouluhitti, joka soi tänäkin jouluna miljoonia kertoja ympäri maailmaa. Kappale on sittemmin levytetty uudelleen monien eri artistien toimesta ja se on yksi suosituimpia joululauluja. Aikoinaan kappale nousi Top 3 -listoille lukuisissa maissa ja Iso-Britanniassa se valittiin 1990-luvun suosituimmaksi joululauluksi.

Sian vuonna 2014 julkaisema jättihitti Chandelier ei ole jouluisa, mutta se on yksi viime vuosien suurimmista kansainvälisistä hiteistä. Lyriikallisesti melko synkkä kappale on laulullisesti todella haastava, joten Saara Aalto pääsee jälleen näyttämään poikkeuksellisen hyvät laulunlahjansa miljoonille katsojille. Saaran jatkoonpääsy selviää sunnuntai-iltana.