Uskomattoman upeaa, Saara Aalto! Nosti Chandelierin aivan uusiin sfääreihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajalupaus Saara Aalto kilpailee parhaillaan Britannian X Factor -kilpailun semifinaaleissa jatkopaikasta kovatasoisesta kilpailusta. Hetki sitten Saara esiintyi Lontoon Fountain Studioiden lavalla ja esitti illan toisena kappaleensa Sian klassikkohitti Chandelierin.

Chandelier on yksi viime vuosien suurimmista kansainvälisistä hiteistä. Lyriikallisesti melko synkkä kappale on laulullisesti erittäin haastava, joten Saara Aalto pääsi jälleen näyttämään poikkeuksellisen hyvät laulunlahjansa. Se onnistui, sillä Aalto nosti kaikkien tunteman kappaleen aivan uusiin sfääreihin.

Saara kertoi ennen esityst tuntevansa olevansa voittaja jo nyt. Samalla käytiin läpi hieman Saaran taivalta X Factorin varrella.

Aiemmin tänään Saara esitti Mariah Careyn klassikkohitin All I Want For Christmas Is You, joka valittiin aikoinaan koko 90-luvun suosituimmaksi joululauluksi Britanniassa.

– Olet uskomaton taistelija,Nicole hehkutti.

– Se oli yksinkertaisesti sensaatiomaista, SimonCowell ylisti.

– Saara, sinun täytyy olla finaalissa. Kaikki äänestäkää Saaraa, Louis Walsh pyysi.

Mariah Careyn vuonna 1994 julkaisema maailmankuulu jouluhitti soi tänäkin jouluna miljoonia kertoja ympäri maailmaa. Kappale on sittemmin levytetty uudelleen monien eri artistien toimesta ja se on yksi suosituimpia joululauluja. Aikoinaan kappale nousi Top 3 -listoille lukuisissa maissa ja Iso-Britanniassa se valittiin 1990-luvun suosituimmaksi joululauluksi.