Suomeen saapuva Bruno Mars saa japanilaiset isoäiditkin tanssimaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosittu poptähti Bruno Mars lähtee pian 24K Magic -kiertueelleen, ja konserttiliput tulivat myyntiin todella näyttävästi. Lippuja myytiin jo ensimmäisen vuorokauden aikana huimat yli miljoona kappaletta. Bruno Marsin musiikki iskee tällä hetkellä moniin, mistä yhtenä todisteena on alkanut leviämään uusi video, jossa hieman iäkkäämmät fanit tanssivat miehen musiikin mukana.

Hauskalla videolla kolme noin 60-vuotiasta japanilaista isoäitiä tanssivat Bruno Marsin 24K Magic -kappaleen tahtiin. Naisilla on heidän iästään huolimatta taitavat tanssiliikkeet todella hallussaan, ja he näyttävätkin upeilta nauttiessaan musiikista ja liikkuessaan sen mukana aivan kuin vuosikymmeniä nuoremmatkin ihmiset.

28. maaliskuuta Antwerpenistä käynnistyvä maailmankiertue saapuu Suomeen 22. toukokuuta, jolloin Bruno Mars esiintyy Helsingissä Hartwall Areenalla. Vuonna 2013 Bruno Marsin Moonshine Jungle -maailmankiertue sisälsi yhteensä 155 konserttia ja kiertueelle myytiin yhteensä kaksi miljoonaa lippua.