Teinien loma oli päättyä traagisesti – ajelehtivat merelle puhallettavilla eläimillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australiassa vietetään tähän aikaan vuodesta niin kutsuttua Schoolies-viikkoa. Hieman amerikkalaista kevätlomaa vastaavalla viikolla lukiolaiset juhlistavat vuoden viimeisten tenttien päättymistä.

Neljä teinityttöä oli viettämässä juhlaviikkoa kellumalla meressä puhallettavien eläinten varassa Phillip Islandin rannikon tuntumassa. Tuulen ja vahvan vuoroveden vaikutuksesta he päätyivät kuitenkin ajelehtimaan kauemmas, kuin tarkoituksena oli. Teinit ehtivät päätymään lähes puolen kilometrin päähän merelle.

– Halusimme vain saada muutaman hyvän Instagram-kuvan. Päädyimme ajelehtimaan melkein toiselle saarelle asti, yksi lomalaisista kuvaili The Project -kanavalle.

Mashable-sivuston mukaan tilanteen vaarallisuutta lisäsi se, että alueella on tavattu haita. Onneksi kalastaja Alex King onnistui ystävineen huomaamaan ahdinkoon joutuneet nuoret. Teinit ja heidän puhallettavat eläimensä pääsivät avuliaiden merenkävijöiden avustuksella takaisin maihin.