Tytär yritti huijata isäänsä – osuikin omaan nilkkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on jo pitkään kiertänyt hauska pila, jonka moni on ovelasti toistanut omalle perheenjäsenelleen tai kumppanilleen. Pilassa tehdään taikatemppua vesipullon ja kolikon kanssa, mutta lopulta taikatemppua sivusta seuraava ystävä saakin vesipullon vedet kasvoilleen kurkistaessaan pulloon.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne kun taikatemppu meni todella pieleen. Tytär oli aikeissa tehdä samaa temppua isälleen, mutta hän ei voinut aavistaakaan, että myös isä seuraa verkossa hauskoja videoita ja piloja. Isä esitti kuitenkin tempun aikana kuin hän olisi ollut täysin tietämätön koko jutusta.

Tytär suorittaa pilan alusta loppuun ja kuvaa taikatemppua, koska ajattelee saavansa hauskan videon aikaan purskauttaessaan vedet pullosta isänsä päälle. Pila osui kuitenkin omaan nilkkaan kun isä otti ennen tempun loppuhuipennusta pullosta yllättäin kiinni ja kastelikin tyttärensä vesipullon sisällöllä. Isä sai makeat naurut kysyessään tyttäreltään, että luuleeko hän tosiaan, että isä ei seuraa mitä verkossa tapahtuu.