Kelly Bensimon näyttävässä rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli myös huippumallina. Kuluneen vuoden ajan Kelly on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, sillä häntä ei ole juuri pintapiireissä tavattu.

Eilen Kelly ikuistettiin kuitenkin pitkästä aikaa paparazzikuviin, kun hän oli uimarannalla. Miami Beachin rannalla kaunotar nautiskeli vaaleanpunaisessa uima-asussa.

Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi myös useiden lehtien päätoimittajana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash